tornar al menu  

ANGLÈSTreballem mitjançant la unitat didàctica del Querubí "Aprèn anglès amb la Tartel".
La tortuga Tartel arriba al Querubí perduda i sense família. Ningú l'entén, i és que ella només parla anglès. Amb l'ajuda de tots nosaltres aprendrà català i ella ens ensenyarà anglès.

Els continguts que treballem en anglès tenen en compte els interessos, experiències i l'entorn dels nens/es d'aquestes edats. Per aquesta raó van sempre lligats amb el que el nen/a coneix en la pròpia llengua, les treballem paral·lelament que les treballem en català i segons la nostra programació escolar.
De manera natural i espontània anirem introduint l'idioma mitjançant jocs, titelles, contes, cançons... Aprendrem a dir les paraules més bàsiques i rutinàries com: "Hello", "Bye-bye", "Thank you", "water", "please"... A més a més, donarem DVD amb les cançons per escoltar a casa.
Els nens/es tenen una capacitat natural per absorbir el llenguatge parlat del seu entorn mitjançant escoltes repetides i reforç positiu, això fa que puguin aprendre anglès amb la mateixa facilitat que aprenen la seva llengua materna. Aquesta unitat didctica és molt visual i, juntament amb el DVD, els nens/es aprendran de manera natural i divertida, i sempre amb la motivació com a motor principal.

Presentació projecte Aprèn anglès amb la Tartel

Llibret de la tartel

Projecte didàctic